Prisliste

Prisliste per. 01.01.2017

Priser er angivet per 1/2 kg

Mørbrad – ca. 1,2 – 2 kg Kr. 309,00
Filet – pakkes typisk som bøffer; 2 i en pakke eller som stege af 1 til 2 kg (filetstege må oftest bestilles) Kr. 269,00
Ribeye – pakkes typisk som bøffer;
1 i hver pakke
Kr. 218,00
Tykstegsfilet – engelsk bøf. Pakkes typisk som bøffer; 2 i en pakke Kr. 193,00
Klump – ca. 1,5 – 2 kg (roastbeef) Kr. 159,00
Inderlår – ca. 1 – 2 kg (roastbeef) Kr. 159,00
Cuvette – ca. 1 – 1,5 kg Kr. 176,00
Culotte – ca. 1,5 – 2 kg Kr. 179,00
Lårtunge – som oftest hele stykker på ca. 2 kg eller halve stykker på ca. 1 kg Kr. 112,00
Flanksteak – ca. 400 – 800 gr. Kr. 143,00
Tykkam – stege fra 1 til 2,5 kg Kr. 93,00
Bov – stege fra 1 til 2,5 kg Kr. 93,00
Yderlår – stege af ca. ½ – 1 kg (gullash) Kr. 74,00
Ossobucco – i ca. 1 kg pakker Kr. 54,00
Hakkekød – 500 gr. Kr. 58,00
Pølse (grill-pølser m. & u. chili)
(OBS: Medister-pølse Kr. 76,00)
Kr. 79,00
Bryst – typisk i pakker à ca. 1 kg Kr. 64,00
Hjerte – i varierende stykker. Ofte stykker à ca. 600 – 1200 gr. Kr. 29,00
Lever – fra 500 gr – 1 kg Kr. 29,00
Tunge – ca. 1 kg
Kr. 29,00
Hale Kr. 49,00