RESTAURANT DITLEVSDAL

 

 Åben hver fredag aften,
samt ved specialarrangementer og sommeråbent
– Se kalenderen her!

 

Fredagsbuffet

I uge 32 & 33 serveres buffet både torsdage og fredage fra kl. 18.00! 

Herefter er der fredagsbuffet hver fredag fra kl. 18.30.

Det er forskelligt, hvad du finder på buffeten fra gang til gang, men vi kan garantere, at der altid er flere slags bisonkød samt flere forskellige slags garniture, bison-sauce, hjemmelavet brød og meget mere!
Dertil altid en god dagens dessert inkl. i prisen.

Buffet pr. person        kr. 285,-
Børn u. 12 år            kr. 145,-

 

 

Månedens Menu

Serveres først igen d. 6. oktober 2017 grundet sommerens program.
Den første fredag i måneden serveres månedens menu – en fast menu, der vil forkæle dine sanser.
Bordbestilling til kl. 18.30.
Eksempel på forårets menu:

// Tartar af bisoninderlår m. piquillos, kartoffelchips og ramsløg 
(Mulighed for røget bisonyderlår som alternativ til tartar)

// Duet af bison med spæde grøntsager, pom macaire og timansky 

// Chokofondan med vaniljeis, knas og bær 

3-retters menu: 325,-
Vinmenu (3 glas): 165,-

//For børn: Spaghetti med bisonbolognese (72,-)

Restauranten åben 1. fredag i måneden kl. 18.00-22.30. Køkkenet lukker kl. 21.00.
På disse fredage er det således ikke muligt at få buffet.

 

Guidet tur!

Kom med ud blandt bisonokserne! Vi kører åbne ture:
//  Hver fredag kl. 17.30 (april- oktober)
OBS! I ugerne 27 – 33 køres både torsdag og fredag, men allerede kl. 17.15!
//  Hver lørdag kl. 14.00 (juni-august)
// Samt mange gange i højsommeren – se dage og tider under “sommeråbent” 
Skynd dig at bestil via bordbestilling med notits om tur i “bemærkninger”

Her er det muligt at komme med uanset antal.

Turen er tilpasset, så man fredag kan gå direkte ind til buffeten eller a la carte efterfølgende til noget godt at spise.

Guidet tur: 60,- pr. person/40,- for børn u. 10 år

Det anbefales altid at reservere pladser på den guidede tur. 

 

 

 

RESTAURANT

Restaurant Ditlevsdal byder dig velkommen til rustikke lokaler i naturskønne omgivelser, hvor bisonoksen er helt tæt på. Lokalerne bærer præg af det amerikanske, bisonokserne og indianerne. En oplevelse helt for sig selv i et afslappet, uhøjtideligt miljø med sans for detaljen og god kvalitet.

I køkkenet kokkererer et stabilt team med forskellig alder og baggrund indenfor branchen. Det betyder også, at vi kan levere både det klassiske og sikre, men også det nye, det spændende. En god kombination, som gør, at vi har fødderne solidt plantet i jorden. Vi gør en dyd ud af at anrette pænt og spændende på tallerkenerne , ligesom farvespillet i vores salater er en vigtig del af det, vi leverer – alt sammen med temaet som inspirationskilde.

Når man har fødderne godt plantet i jorden, bager man selvfølgelig også selv sit brød, laver sauce, fond, is fra bunden, sylter og braisserer m.m. Bisonkødet er selvfølgelig hovedingrediensen, som vi er stolte af at kunne levere. Det kød, vi serverer i restauranten er opdrættet og slagtet i Danmark.  Du kan kigge lige ud af vinduet, og se, hvordan vi passer vores dyr.