Prisliste - ditlevsdal.dk

Prisliste

Prisliste per. 01.01.2019

Priser er angivet per kilo

Mørbrad – ca. 1,2 – 2 kg 618,00 kr./kg
Filet – pakkes typisk som bøffer; 2 i en pakke eller som stege af 1 til 2 kg (filetstege må oftest bestilles) 538,00 kr./kg
Ribeye – pakkes typisk som bøffer;
1 i hver pakke
436,00 kr./kg
Tykstegsfilet – engelsk bøf. Pakkes typisk som bøffer; 2 i en pakke 386,00 kr./kg
Klump – ca. 1,5 – 2 kg (roastbeef) 318,00 kr./kg
Inderlår – ca. 1 – 2 kg (roastbeef) 318,00 kr./kg
Cuvette – ca. 1 – 1,5 kg 352,00 kr./kg
Culotte – ca. 1,5 – 2 kg 358,00 kr./kg
Lårtunge – som oftest hele stykker på ca. 2 kg eller halve stykker på ca. 1 kg 224,00 kr./kg
Flanksteak – ca. 400 – 800 gr. 286,00 kr./kg
Tykkam – stege fra 1 til 2,5 kg 186,00 kr./kg
Bov – stege fra 1 til 2,5 kg 186,00 kr./kg
Yderlår – stege af ca. ½ – 1 kg (gullash) 148,00 kr./kg
Ossobucco – i ca. 1 kg pakker 125,00 kr./kg
Hakkekød – 500 gr. 116,00 kr./kg
Pølse (grill-pølser m. & u. chili)
(OBS: Medister-pølse Kr. 76,00)
158,00 kr./kg
Bryst – typisk i pakker à ca. 1 kg 128,00 kr./kg
Hjerte – i varierende stykker. Ofte stykker à ca. 600 – 1200 gr. 58,00 kr./kg
Lever – fra 500 gr – 1 kg 58,00 kr./kg
Tunge – ca. 1 kg
58,00 kr./kg
Hale 118,00 kr./kg