RESTAURANT DITLEVSDAL

 

 Åben hver fredag aften,
samt ved specialarrangementer
– Se kalenderen her!

 

Fredagsbuffet

Der er fredagsbuffet hver fredag aften fra kl. 18.30.
( Undtagen  fredag d. 5/1-2018, fredag d. 12/1-2018 samt fredag d. 19/1-2018 hvor vores restaurant holder lukket.)

Buffeten varierer efter kokkens humør, men vi garanterer altid minimum to forskellige udskæringer af bisonkød fra eget opdræt . Dertil serveres altid forskellige former for garniture, bison-sauce lavet på bisonfond, hjemmebagt brød med meget mere.

Efterfølgende serveres dagens dessert inkl. i prisen.

Buffet pr. kuvert: 285,-
Børn u. 3-10 år:    145,-

 

Torsdags menu i Februar;

Vores restaurant tilbyder 2 forskellige torsdags “spis hvad du kan” bison menuer  i Februar;

  • Torsdag d. 1. februar og torsdag d. 15. februar kl. 18.30 byder vi på;

Bison spareribs og bison brisket m. bagekartoffel samt hjemmebagt brød m. smør.

  • Torsdag d. 8. februar og torsdag d. 22. februar ligeledes kl. 18.30;

Bison bankekød m. kartoffelmos og rodfrugtsalat.

Pris pr. person ; 145,-

Børn under 10 år; 95,-

 

 

 

 

RESTAURANT

Restaurant Ditlevsdal byder dig velkommen til rustikke lokaler i naturskønne omgivelser, hvor bisonoksen er helt tæt på. Lokalerne bærer præg af det amerikanske, bisonokserne og indianerne. En oplevelse helt for sig selv i et afslappet, uhøjtideligt miljø med sans for detaljen og god kvalitet.

I køkkenet kokkererer et stabilt team med forskellig alder og baggrund indenfor branchen. Det betyder også, at vi kan levere både det klassiske og sikre, men også det nye, det spændende. En god kombination, som gør, at vi har fødderne solidt plantet i jorden. Vi gør en dyd ud af at anrette pænt og spændende på tallerkenerne , ligesom farvespillet i vores salater er en vigtig del af det, vi leverer – alt sammen med temaet som inspirationskilde.

Når man har fødderne godt plantet i jorden, bager man selvfølgelig også selv sit brød, laver sauce, fond, is fra bunden, sylter og braisserer m.m. Bisonkødet er selvfølgelig hovedingrediensen, som vi er stolte af at kunne levere. Det kød, vi serverer i restauranten er opdrættet og slagtet i Danmark.  Du kan kigge lige ud af vinduet, og se, hvordan vi passer vores dyr.