RESTAURANT DITLEVSDAL.

 

 Åben hver fredag aften,
samt ved specialarrangementer
– Se kalenderen her!

 

Bison buffet.

 I sommerperioden har vi udvidet åbningstiderne til bisonbuffet i restauranten. 

 

 Fra uge 27 – uge 33 er der bisonbuffet på følgende tidspunkter;

Onsdag d. 18. juli, 25. juli og 1. august; fra kl. 17.30-23.00.

Torsdag, fredag og lørdag fra uge 27- uge 33; fra kl. 17.30-23.00.

Søndag lukket i restauranten.

Derefter er det igen hver fredag kl. 18.30.

Buffeten varierer efter kokkens humør, men vi garanterer altid minimum to forskellige udskæringer af bisonkød fra eget opdræt . Dertil serveres altid forskellige former for garniture, bison-sauce lavet på bisonfond, hjemmebagt brød med meget mere.

Efterfølgende serveres dagens dessert inkl. i prisen.

Buffet pr. kuvert: 285,-
Børn u. 3-10 år:    145,-

 

 

 

 

 

RESTAURANT

Restaurant Ditlevsdal byder dig velkommen til rustikke lokaler i naturskønne omgivelser, hvor bisonoksen er helt tæt på. Lokalerne bærer præg af det amerikanske, bisonokserne og indianerne. En oplevelse helt for sig selv i et afslappet, uhøjtideligt miljø med sans for detaljen og god kvalitet.

I køkkenet kokkererer et stabilt team med forskellig alder og baggrund indenfor branchen. Det betyder også, at vi kan levere både det klassiske og sikre, men også det nye, det spændende. En god kombination, som gør, at vi har fødderne solidt plantet i jorden. Vi gør en dyd ud af at anrette pænt og spændende på tallerkenerne , ligesom farvespillet i vores salater er en vigtig del af det, vi leverer – alt sammen med temaet som inspirationskilde.

Når man har fødderne godt plantet i jorden, bager man selvfølgelig også selv sit brød, laver sauce, fond, is fra bunden, sylter og braisserer m.m. Bisonkødet er selvfølgelig hovedingrediensen, som vi er stolte af at kunne levere. Det kød, vi serverer i restauranten er opdrættet og slagtet i Danmark.  Du kan kigge lige ud af vinduet, og se, hvordan vi passer vores dyr.