RESTAURANT DITLEVSDAL.

 

 Åben hver fredag aften,
samt ved specialarrangementer
– Se kalenderen her!

 

BISON BUFFET.

 

 

Hver fredag kl. 18.30. er der mulighed for at booke bord til vores store bisonbuffet, UNDTAGEN FREDAG D. 21. SEPTEMBER, HVOR VI  ER FULDT BOOKET. 

Buffeten varierer efter kokkens humør, men vi garanterer altid minimum to forskellige udskæringer af bisonkød fra eget opdræt . Dertil serveres altid forskellige former for garniture, bison-sauce lavet på bisonfond, hjemmebagt brød med meget mere.

Efterfølgende serveres dagens dessert inkl. i prisen.

Buffet pr. kuvert: 285,-

Børn 3-10 år:    145,-

Børn under 3 år spiser gratis.

 

SPECIAL ARRANGEMENT MED GAMMELDAGS BISONSTEG;

Søndag d. 30. september kl. 13.00, samt

lørdag d. 20. oktober kl. 18.00 og

lørdag d. 3. november kl. 18.00  

Velbraiseret bisonsteg fadserveret med garniture, dagens kartoffel, sauce, salat, tyttebær og brød.

Pris pr. kuvert 255,-

Børn mellem 3-10 år 128,-

Ønsker I at slutte af med hjemmelavet islagkage med chokolade, kan dette bestilles på forhånd;

Pr. kuvert 88,-

 

Hvis I har lyst til guidet tur ud blandt bisonokserne,  køres der en ekstra tur søndag d. 30. september kl. 15.00, lørdag d. 20.oktober kl. 14.00 og lørdag d. 3. november kl. 15.30.  Vi anbefaler reservation.

 

BISONBRUNCH SØNDAG D. 14. OKTOBER KL. 11.00 MED EFTERFØLGENDE GUIDET TUR KL. 13.00

Brunch med alt hvad hjertet kan begære;

  • Hjemmebagt brød og boller
  • Græsk youghurt med bær og müsli
  • Laksewraps
  • Scrambled eggs med bisonpølse, -bacon, og kryddertomater
  • Kartoffelsauté
  • Toast med cheddar og pesto
  • Bisonspegepølse med dagens garniture
  • Lun bisonleverpostej med svampe og bacon
  • Hjemmelavet marmelade
  • 2 slags oste og frugtfad
  • Amerikanske pandekager med ahornsirup
  • Dagens hjemmebagte kage
  • Kaffe/the ad. libitum
  • Juice ad. libitum

Pr. kuvert 295,-

Børn mellem 3-10 år 148,-

Man kan tilvælge om man vil med på guidet tur, bestilles samtidig med bordbestilling.

Guidet tur pr. voksen 60,-

Børn mellem 3-10 år 40,-

STOR BISON FROKOST BUFFET TORSDAG D. 18. OKTOBER KL. 13.00 MED EFTERFØLGENDE GUIDET TUR KL. 15.00

  • Husets laks
  • bisonspegepølse med garniture
  • Bisonfrikadeller med surt
  • Lun bisonleverpostej med svampe og bacon
  • Bisonroastbeef med hjemmerørt remoulade, agurksalat, ristede løg og peberrod.
  • Carpaccio af røget yderlår med parmesan og pesto
  • Grøntsagstærte
  • 2 slags salater eller garniture efter årsitden
  • Ost og stort frugtfad
  • Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert 365,-

Børn mellem 3-10 år 183,-

Man kan tilvælge om man vil med på guidet tur, bestilles samtidig med bordbestilling.

Ønsker man kaffe/the ad. libitum med dagens hjemmebagte kage, efter den guidede tur, kan dette også bookes på forhånd via bordbestillingen. Pris 78,- pr. kuvert

Guidet tur pr. voksen 60,-

Børn mellem 3-10 år 40,-

KAFFE/THE AD. LIBITUM MED KØKKENETS HJEMMEBAGTE KAGE. FREDAG D. 19. OKTOBER KL. 15.00

ØNSKER I AT STARTE EFTERMIDDAGEN MED EN GUIDET TUR, KØRER VI KL. 14.00

Kaffe/the ad. libitum med dagens hjemmebagte kage; 78,- pr. kuvert.

Guidet tur pr. voksen 60,-

Børn mellem 3-10 år 40,-

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

VINSMAGNING MED 4 LÆKKER RETTERS BISONMENU,  I SAMARBEJDE MED VINOBLE. LØRDAG D. 27. OKTOBER FRA KL. 18.00

John Hoppe fra Vinoble har i samarbejde med vores kokke sat en spændende aften sammen, med skønne vine afstemt til vores 4-retters bisonmenu.

Aftenen starter med en velkomst drinks med snack, og så fører John Hoppe jer gennem aftenen hvor der fortælles og smages på 7 forskellige vine.

MENU;

  • Forret; Tatar af bisoninderlår, rørt med koriander, chili, lime og piquillios. Med bladbede og sprød kål
  • Mellemret; Bisonhaler med svampe, kartoffel puré og urter
  • Hovedret; Rosastegt bison m. tomat kompot og stegt palmekål
  • Dessert; Blommer i madeira m. iscreme, brunet smør og knas.

Menu med vinmenu, inkl. velkomstdrink og snacks 695,- pr. kuvert.

 

For bord og/eller guidet tur bestilling benyt understående link;

 

Bordbestilling

 

 

 

 

 

 

RESTAURANT

Restaurant Ditlevsdal byder dig velkommen til rustikke lokaler i naturskønne omgivelser, hvor bisonoksen er helt tæt på. Lokalerne bærer præg af det amerikanske, bisonokserne og indianerne. En oplevelse helt for sig selv i et afslappet, uhøjtideligt miljø med sans for detaljen og god kvalitet.

I køkkenet kokkererer et stabilt team med forskellig alder og baggrund indenfor branchen. Det betyder også, at vi kan levere både det klassiske og sikre, men også det nye, det spændende. En god kombination, som gør, at vi har fødderne solidt plantet i jorden. Vi gør en dyd ud af at anrette pænt og spændende på tallerkenerne , ligesom farvespillet i vores salater er en vigtig del af det, vi leverer – alt sammen med temaet som inspirationskilde.

Når man har fødderne godt plantet i jorden, bager man selvfølgelig også selv sit brød, laver sauce, fond, is fra bunden, sylter og braisserer m.m. Bisonkødet er selvfølgelig hovedingrediensen, som vi er stolte af at kunne levere. Det kød, vi serverer i restauranten er opdrættet og slagtet i Danmark.  Du kan kigge lige ud af vinduet, og se, hvordan vi passer vores dyr.