RESTAURANT DITLEVSDAL

 

 Åben hver fredag aften,
samt ved specialarrangementer
– Se kalenderen her!

 

Fredagsbuffet

Der er fredagsbuffet hver fredag aften fra kl. 18.30.
(1. fredag i måneden, samt d. 10/11 undtaget)

Buffeten varierer efter kokkens humør, men vi garanterer altid minimum to forskellige udskæringer af bisonkød fra eget opdræt . Dertil serveres altid forskellige former for garniture, bison-sauce lavet på bisonfond, hjemmebagt brød med meget mere.

Efterfølgende serveres dagens dessert inkl. i prisen.

Buffet pr. kuvert: 285,-
Børn u. 3-10 år:    145,-

 

Julebuffet 2017

Følgende fredage serveres årets julebuffet:

Fredag d. 24. november kl. 18.30
Fredag d. 1. december kl. 18.30
Fredag d. 8. december kl. 18.30
Fredag d. 15. december kl. 18.30

Årets julemenu:

Det kolde:
Røde og hvide sild m. kapers, løg og hjemmelavet karrysalat
Gravad bison m. grov sennepsdressing og tyttebær
Bisonrillette m. kastanjecreme

Det varme:
Fyldt kalkunbryst m. sweet mashed potatos, gravey og tranebærchutney
Ditlevsdal julemedister m. brunede kartofler og grønlangkål
Bisonchette m. sprød svær og urter
Lun bisonleverpostej m. ristede svampe og bacon
Bisonfrikadeller m. julensrødkål
Meatpie af bison m. grønkålssalat

Det søde:
Ris a la mande m. hjemmelavet kirsebærsauce

Pris pr. kuvert: 295,-

 

4-retters menu

Fredag d. 3. november serveres en specielt udvalgt 4-retters menu med Bordbestilling til kl. 18.30. 

Menuen består af følgende:

Gravad Bison m. selleri, løvstikke, rugbrødsknas og Frejdahls Nidhug

Braiseret Bisonkæbe m. sherrysauce, limabønner, karse og Frejdahls Herja

Bisonfilet m. pastinak, kastanjer, pom manna, æbler, samt sauce på bison og Frejdahls Valravn

Chokolade fondant m. jordbærsorbet, havtorn m. Frejdahls Thyra og knas

Pris pr. kuvert 395,-

 

Til middagen er det muligt at tilkøbe ølmenu fra Bryggeriet Frejdahl.

Bryggeriet Frejdahl producerer fynsk luksusøl skabt af de bedste råvarer – Øllen er af udsøgt kvalitet med nydelse i hver en tår.
Ølmenu 180,-

 

Guidet tur

Tag på guidet tur med en af vores dygtige guider og kom helt tæt på de store dyr.

I forbindelse med vores fredags arrangementer kører vi en åben tur kl. 17.30 (d. 1. april 2017 – d. 27. oktober 2017).

Vognen er overdækket og vi tilbyder selvfølgelig tæpper på de kølige dage.

Ønskes der efterfølgende bord i restauranten bestilles plads via bordbestilling med notits om tur i “bemærkninger”.

 

Guidet tur: 60,- pr. person/40,- for børn u. 10 år

Det anbefales altid at reservere pladser på den guidede tur. 

 

 

 

RESTAURANT

Restaurant Ditlevsdal byder dig velkommen til rustikke lokaler i naturskønne omgivelser, hvor bisonoksen er helt tæt på. Lokalerne bærer præg af det amerikanske, bisonokserne og indianerne. En oplevelse helt for sig selv i et afslappet, uhøjtideligt miljø med sans for detaljen og god kvalitet.

I køkkenet kokkererer et stabilt team med forskellig alder og baggrund indenfor branchen. Det betyder også, at vi kan levere både det klassiske og sikre, men også det nye, det spændende. En god kombination, som gør, at vi har fødderne solidt plantet i jorden. Vi gør en dyd ud af at anrette pænt og spændende på tallerkenerne , ligesom farvespillet i vores salater er en vigtig del af det, vi leverer – alt sammen med temaet som inspirationskilde.

Når man har fødderne godt plantet i jorden, bager man selvfølgelig også selv sit brød, laver sauce, fond, is fra bunden, sylter og braisserer m.m. Bisonkødet er selvfølgelig hovedingrediensen, som vi er stolte af at kunne levere. Det kød, vi serverer i restauranten er opdrættet og slagtet i Danmark.  Du kan kigge lige ud af vinduet, og se, hvordan vi passer vores dyr.