RESTAURANT DITLEVSDAL

 Åben hver fredag aften,
samt ved specialarrangementer
– Se kalenderen her!

 

Fredagsbuffet

Der er fredagsbuffet hver fredag aften fra kl. 18.30. Fra uge 27 til og med uge 33 har vi ekstra åbent i vores restaurant, hvor vi byder på bisonbuffet. Læs mere herom i vores sommerprogram under aktuelt. 

Buffeten varierer alt efter årstiden, men vi garanterer altid minimum to slags udskæringer af bisonkød fra eget opdræt.  Både en velbraiseret steg og en rosastegt steg. Dertil serveres flere former for garniture, bison-sauce lavet på bisonfond, hjemmebagt brød samt meget mere.

Efterfølgende serveres dagens dessert inkl. i prisen.

Buffet pr. kuvert: 285,-
Børn u. 3-10 år:    145,-

 

 

 

 

 

 

 

04 Ditlevsdal Bisonfarm - madfotos 03

_DSC1713 copy

DSC_0312

04 Ditlevsdal Bisonfarm - madfotos 11