RESTAURANT DITLEVSDAL

 Åben hver fredag aften,
samt ved specialarrangementer
– Se kalenderen her!

 

Fredagsbuffet

Der er fredagsbuffet hver fredag aften fra kl. 18.30, Undtagen d. 4/5 hvor vi har vores 4 -retters forårs menu.

Buffeten varierer alt efter årstiden, men vi garanterer altid minimum to slags udskæringer af bisonkød fra eget opdræt.  Både en velbraiseret steg og en rosastegt steg. Dertil serveres flere former for garniture, bison-sauce lavet på bisonfond, hjemmebagt brød samt meget mere.

Efterfølgende serveres dagens dessert inkl. i prisen.

Buffet pr. kuvert: 285,-
Børn u. 3-10 år:    145,-

 

4-retters forårsmenu;

  • Syltet bisonbryst, brændt løg puré, syltede hvide asparges og purløg.
  • Braiseret bisonkæbe m/mole og fermenteret tomat og kørvel.
  • Rosa stegt bison m. cremet pebersauce, pommes rösti og sprød salat.
  • Chokolade mousse m. chokolade ganache, hasselnøddeis, tuille og hasselnødde sne.

4 retter; 450,-

4 retter med vin menu; 750,-

Der kan bestille bord til kl. 18.30 eller kl. 20.00

 

SIGNE SVENDSEN MENU

I anledningen af, at Signe Svendsen skal synge i Søndersø kirke tirsdag d. 15. maj 2018, tilbyder Ditlevsdal
Bisonfarm en 2-retters menu kl 17.00. Koncerten starter i kirken kl. 19.00.

Vores menu består af;
Gammeldags bisonsteg.
En god gennemstegt og mør bisonsteg med årstidens garniture, dagens kartoffel, salat, tyttebær og sauce.

Til 255,- pr. kuvert.

Ønskes dessert serverer vi vores hjemmelavede islagkage med chokolade og nødder til 88,- pr. kuvert.
Booking af bord sker direkte til os.

 

 

 

04 Ditlevsdal Bisonfarm - madfotos 03

_DSC1713 copy

DSC_0312

04 Ditlevsdal Bisonfarm - madfotos 11