RESTAURANT DITLEVSDAL

 Åben hver fredag aften,
samt ved specialarrangementer
– Se kalenderen her!

 

Fredagsbuffet

Der er fredagsbuffet hver fredag aften fra kl. 18.30.
(1. fredag i måneden, samt d. 10/11 undtaget)

Det er forskelligt, hvad du finder på buffeten fra gang til gang, men vi kan garantere, at der altid er flere slags bisonkød samt flere forskellige slags garniture, bison-sauce, hjemmelavet brød og meget mere!
Dertil altid en god dagens dessert inkl. i prisen.

Buffet pr. kuvert: 285,-
Børn u. 3-10 år:    145,-

 

Julebuffet 2017

Følgende fredage serveres årets julefrokostbuffet i restauranten i stedet for den traditionelle fredagsbuffet.
Fredag d. 24. november kl. 18.30
Fredag d. 1. december kl. 18.30 

Fredag d. 8. december kl. 18.30 
Fredag d. 15. december kl. 18.30 

Årets julemenu:

Det kolde:
Røde og hvide sild m. kapers, løg
og hjemmelavet karrysalat
Gravad bison m. grov sennepsdressing og tyttebær
Bisonrillette m. kastanjecreme

Det varme:
Fyldt kalkunbryst m. sweet mashed potatos,
gravey og tranebærchutney
Ditlevsdal julemedister
m. brunede kartofler og grønlangkål
Bisonchette m. sprød svær og urter
Lun bisonleverpostej m. ristede svampe og bacon
Bisonfrikadeller m. julensrødkål
Meatpie af bison m. grønkålssalat

Det søde:
Ris a la mande m. hjemmelavet kirsebærsauce

Pris pr. kuvert: 295,-

 

Månedens Menu

Serveres  d. 6. oktober. Bordbestilling til kl. 18.30 og 19.30 

Den første fredag i måneden serveres månedens menu – en fast menu, der vil forkæle dine sanser.

Menu til d. 6/10:

// Gravad bison m. selleri, løvstikke, rugbrødsknas og Frejdahls Nidhug

// Bisonmørbrad m. pastinak, kastanjer, pom manna, æbler, samt sauce på bison og Frejdahls Valravn

// Chokolade fondant m. jorbærsorbet, havtorn m. Frejdahls Thyra og knas

3-retters menu: 325,-
Ølmenu (3 glas): 135,-

 

//For børn: Spaghetti med bisonbolognese (72,-)

 

Køkkenet lukker kl. 21.00.
På disse fredage er det således ikke muligt at få buffet.

 

Guidet tur!

Kom med ud blandt bisonokserne! Vi kører åbne ture:
Hver fredag kl. 17.30 (april- oktober. Årets sidste fredagstur kører d. 27/10)

Bestil plads via bordbestilling med notits om tur i “bemærkninger”

 

På fredagsturen er det muligt at komme med uanset antal.

Turen er tilpasset, så man fredag kan gå direkte ind til buffeten eller a la carte efterfølgende til noget godt at spise.

Guidet tur: 60,- pr. person/40,- for børn u. 10 år

Det anbefales altid at reservere pladser på den guidede tur. 

 

04 Ditlevsdal Bisonfarm - madfotos 03

_DSC1713 copy

DSC_0312

04 Ditlevsdal Bisonfarm - madfotos 11