Selskaber

Vores naturskønne omgivelser danner de rustikke og varme rammer om Ditlevsdal Bison Farm.

Atmosfæren er rummelig og afslappet, dyrene har vi på helt tæt hold og her er plads til alle.

Leder du efter et sted, der kan sørge for en fuldendt og anderledes dag til dit næste arrangement – så kom til Ditlevsdal Bisonfarm. Vi har god erfaring i afholdelse af alle typer arrangementer
– store som små selskaber. Vi tilbyder alt fra fødselsdag, bryllup, konfirmation og barnedåb til firmafester, julefrokoster, mindehøjtideligheder m.m.

Vi har ingen faste pakkeløsninger,  I skal blot komme med jeres ønsker, så får vi, I samarbejde med jer, sammensat en vellykket dag ud fra vores menufolder, hvor I bliver serviceret af vores smilende og friske personale – og det i et uhøjtidelig, men professionelt miljø.

Ditlevsdal Bison Farm vil levere en uforglemmelig oplevelse, hvor høj kvalitet, hjerterum og gæsten er i fokus – og hvor vi stadig har fødderne på jorden.

Vores dygtige kokketeam sørger for perfekt tilberedning af såvel bisonkødet, som lækkert tilbehør hertil – alt i alt en anderledes smagsoplevelse med udgangspunkt i det sunde, velsmagende bison kød og årstidens friske råvarer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et skønt arrangement.

Forslag til arrangementer ses herunder:

 

 

Ditlevsdal har 3 lyse og dejlige festsale til afholdelse af diverse arrangementer for minimum 20 personer.

På vores 1.sal har vi to lokaler passende til hhv. 20-30 personer og 40-60 personer. Disse to lokaler har begge udgang til vores store terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over markerne.
Det 3. lokale befinder sig i stueplan med udgang til stor overdækket terrasse og vores grønne arealer. Dette lokale egner sig perfekt til alt fra 40 – 90 personer.

Er I et mindre selskab henviser vi til vores restauranten, hvor vi hver fredag aften byder på hhv. Bisonbuffet og a la carte.