Hold årets julefrokost på Ditlevsdal!

Det traditionelle julebord – med et utraditionelt og spændende tvist, hvor bisonkødet er i centrum.

Vi byder på høj kvalitet, en velsmagende og anderledes menu, mens rustik og hyggelig atmosfære sætter rammerne for en skøn aften i godt selskab.

 

// For grupper og selskaber på 20 personer +
er alle dage og tider mulige – blot ring eller skriv med jeres forespørgsel!

 

// For mindre grupper og selskaber henviser vi til vores fredagsaftener i restauranten, hvor julebuffeten serveres følgende dage:
Fredag d. 24/11 kl. 18.30
Fredag d. 1/12, kl. 18.30

Fredag d. 8/12, kl. 18.30
Fredag d. 15/12 kl. 18.30
Se mere under “restaurant”.

 

Årets Julemenu: 

Det kolde:
Røde og hvide sild m. kapers, løg og hjemmelavet karrysalat
Gravad bison m. grov sennepsdressing og tyttebær
Bisonrillette m. kastanjecreme

Det varme:
Fyldt kalkunbryst m. sweet mashed potatos, gravey og tranebærchutney
Ditlevsdal julemedister m. brunede kartofler og grønlangkål
Bisonchette m. sprød svær og urter
Lun bisonleverpostej m. ristede svampe og bacon
Bisonfrikadeller m. julensrødkål
Meatpie af bison m. grønkålssalat

Det søde:
Ris a la mande m. hjemmelavet kirsebærsauce
& mandelgave

Pris pr. kuvert
295,-

Natmad: Bison Hotdogs
(tilvalg 55,-)