Aktiviteter

Guidet tur 

Guidet tur afholdes mod forudbestilling for grupper på min. 20 personer.

Turene kan foregå i perioden april-november – ellers såfremt vejret tillader det.

Turen varer ca. 45 minutter, alt efter spørgelyst, og foregår i åben, overdækket vogn. Sørg derfor for at have tøj med til al slags vejr.

Da der kan være bestilt flere ture på samme dag, og da vi har bestilt både guide, chauffør, vogn og traktor, henstiller vi til, at man er her præcist til tiden. Vi har således ikke altid mulighed for at vente på evt. forsinkede gæster.

/ kr. 60,- per person. // 40,- for børn u. 10 år
Betaling for min. 20 personer., svarende til minimumsbetaling på 1200,- samlet

 
 

Cowboy eller Cowgirl for en dag.

I skal minimum være 20 personer, for booking af aktiviteter. Aktiviteterne har en varighed på 1 ½-2 timer.

Vi tilbyder en sjov, lærerig og udfordrende oplevelse på den fynske prærie med vores udendørs aktiviteter, hvor I hver især prøver kræfter med disciplinerne; bueskydning, lassokast, spydkast, pandekagebagning, m.m. Sammensat efter jeres ønsker og ud fra antal deltagere.

I inddeles i hold ved ankomsten, med mindre I selv har haft specifikke ønsker til opdelingen,  og konkurrerer indbyrdes mod hinanden. Der er selvfølgelig mulighed for at bestille præmier til det vindende hold.

 / kr. 145,- per person

For børn kan der arrangeres specielle aktiviteter. Det er selvfølgelig lettere at lave aktiviteter for børn, hvis der ikke er for stor aldersspredning, men ellers aftaler vi med selskabets arrangør. Ofte oplever vi dog, at børnene gerne vil dyste sammen med forældrene. Helt små børn kan lege på området – eller på indianerbanen; vi gør dog opmærksom på, at det er forældrenes ansvar, at passe på børnene i forhold til både aktiviteter og indianerbane.

 

 

Foredrag – Bisonokserne og Farmen 

Foredrag afholdes for min. 20 personer. Varighed ca. 60 min.

Som en ekstra uddybning af det, I hører om i marken, for jer, der er rigtig dårligt gående eller som en mulighed uden for køresæsonen, så I kan sidde inde I tørvejr og holde varmen. Foredrag afholdes altid af bisonavleren selv,  Niels Henrik Ove.

Vi fortæller om, hvordan det hele er startet, hvordan det er at være bisonavler og en masse om bisonokserne og deres adfærd. Derudover får I selvfølgelig serveret et par gode historier, om de oplevelser, vi har haft – både de sjove og de mindre sjove.

Salg og eksport er en stor del af vores virksomhed, så I får en lille indøring i og historier om de steder, vi har været.

Så er der hele udviklingen og hverdagen i både gårdbutikken og restauranten, som vi også gerne deler med jer.

Der vil til foredraget være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

/ op til 50 personer kr. 1200,- per foredrag, fra 50-100 personer kr. 1.700,- .